Briek vzw

ventje Briek Kampen & reizen

voor mensen met een beperking

ventje Briek Kampen & reizen

Briek is een vrijetijdsorganisatie in de regio Oostende Middenkust voor jongeren en volwassenen met een beperking. Briek biedt een gevarieerd vrijetijdsaanbod aan tijdens de week, in het weekend, op vrijdagavond en in vakanties. ons aanbod bestaat uit activiteiten, uitstappen, G-sport, vorming, reizen en kampen. Iedereen kan bij ons terecht om deel te nemen aan de activiteiten. Meer informatie en welke activiteiten we organiseren vind je terug op onze website of in ons drie maandelijks boekje.

We beiden verschillende reizen en kampen aan voor jongeren en volwassenen. In Onderstaand boekje vind je een overzicht terug van de reizen en kampen van 2024. Inschrijven kan via de link onderaan. Indien je extra vragen hebt kan je ons altijd contacteren via mail of telefoon.

Veel plezier bij het ontdekken van ons aanbod

ventje Briek Inschrijven

Via onderstaand formulier kan je inschrijven, dit kan tot 28 januari. Wanneer je inschrijft is uw reis nog niet bevestigd. We willen iedereen de kans geven om deel te nemen aan het aanbod, ook mensen die wat meer tijd nodig hebben om te beslissen. Tegen uiterst 22 februari krijgt u bevestiging voor welke reizen je bent ingeschreven.