Over BriekaBrak

BriekaBrak? Wa is me da?

Gaat er niet meteen een belletje rinkelen wanneer je de naam BriekaBrak te horen krijgt? Geen probleem, we geven je graag een woordje uitleg!

BriekaBrak is de jongerenwerking van Briek vzw in samenwerking met stad Oostende. We organiseren betaalbare activiteiten en reizen op maat van jongeren met een verstandelijke beperking van 12 tot 35 jaar.

Deze activiteiten vinden vooral plaats op woensdag of tijdens de weekends en vakanties. Jongeren die deelnemen aan Briekabrak hoeven geen persoonsvolgend budget of specifieke zorgpunten in te zetten.

Ps. Geen paniek, ook de gewone werking van Briek blijft op de proppen komen met een mooi gevarieerd programma.

Wat een start!

Van start gegaan met een boerderijkamp, een reis rond de wereld gemaakt, acrobatentoeren uitgehaald tijdens de circusweek, de helden van de brandweer bezocht en nog veel meer!
BriekaBrak heeft dus zeker niet zijn start gemist!

We want more!

Denk jij ook vaak terug aan al die topactiviteiten van afgelopen zomer? Dan hebben we fantastisch nieuws!
Ook in oktober, november en december gaan we verder op hetzelfde elan! Een dag Bellewaerde, een bezoek aan het voetbalstadion van KV Oostende en een weekendtrip dat bol gaat staan van het plezier en de vriendschappen.
Dus meer van dat! Want ‘We want more’!

Weekend ‘Music for life’

De warmste week strijkt neer in Kortrijk en wij maken er meteen het warmste weekend van!
We steken de honderden goede doelen een warm hart onder de riem, genieten van de vele leuke optredens en maken er natuurlijk een ongelooflijk feestje van!
Daarnaast bezoeken we de mooie Kortrijkse kerstmarkt, gaan we heerlijk gaan smullen en beleven we het allerwarmste weekend.