Uitnodiging Bootsea 2019
        
 
 
 
Beste, 
 
Op donderdag 12 september 2019 organiseren vzw Duinhelm en vzw Briek  voor de 3de maal in Vlaanderen een dancefestival voor personen met een verstandelijke  beperking.
 
 
Dance is hot in Vlaanderen en het Bootsea festival wil mensen met een verstandelijke  beperking laten kennismaken met  internationale Dj’s en Dance acts.  
 
 
De stap naar dance  festivals  in het gewone circuit is voor velen onder hen vaak te groot.  Alle cliënten uit organisaties voor personen met een beperking en leerlingen uit het bijzonder onderwijs  krijgen de kans om aan het festival deel te nemen. De minimum leeftijd is 16 jaar. 
 
 
Bootsea vindt plaats in het authentieke decor van Ostend Sea P’ lace. De  ligging,  pal aan de zeedijk,is een extra troef voor wie ook van de zee en hopelijk het zonnetje wil genieten. 
 
 
De Wellingtonhippodroom is  een toegankelijk en ruim festivalterrein met twee podia: een overdekte dancehall en een outdoor podium. Daarnaast voorzien we een “chill” zone, leuke randanimatie en heerlijke catering.
 
 
De artiesten die optreden op  Bootsea zijn  internationale toppers die reeds sets speelden op festivals zoals Tomorrowland en Laundry Day. Volgende  kleppers bevestigden reeds hun aanwezigheid op Bootsea:  REGI, PETER VAN DE VEIRE , 5NAPBACK, DAVID LATOUR &  SIR JACOBS…      De presentatie is in handen van niemand minder dan Guga Baùl.
 
 
Info & tickets:     Alle praktische informatie  over  het festival vind je terug op onze website.
 
 
 
 
De kostprijs bedraagt 18 euro per ticket, per  persoon. Tickets kan je bestellen via de website www.bootsea.be Als je je tickets voor 1 juli besteld geniet je van een vroeg boek korting van 2 euro per ticket. Tijdens het festival  zijn drankjes & snacks aan democratische prijzen te verkrijgen.
 
 
Om de veiligheid en het comfort van alle bezoekers te garanderen is er een limiet wat het aantal deelnemers  betreft… bestel dus tijdig je tickets!
 
 
Website:     www.bootsea.be        Mail: info@bootsea.be     Telefoon: 059/51 17 51
 
 volg & like Bootsea festival op facebook & win leuke prijzen!